Felkészítés szentségi házasságra

Létrehozás: 11/22/2016 - 17:05
jEgyben

Bár úgy tűnik, hogy a házasság intézménye válságban van, ennek ellenére ma is sokan egy életen át boldog házasságban szeretnének élni választottjukkal.

Bár úgy tűnik, hogy a házasság intézménye válságban van, ennek ellenére ma is sokan egy életen át boldog házasságban szeretnének élni választottjukkal.
Vajon miért fut mégis zátonyra annyi házasság?
Ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk segítséget nyújtani azoknak, akik elhatározták, hogy egybekelnek, és azt Isten színe előtt kívánják megtenni.
Az esküvő megszervezésébe hihetetlen energiát öl mindenki, a házasság mégis ezután kezdődik. és az nem csak egy nap, hanem sok ezer nap, melyet egymással/egymás mellett kívánunk eltölteni, ami nem kis kihívás.
Saját életünkből, nehézségeinkből és a tapasztalatainkból merítve szeretnénk segíteni nektek, hogy a ti leendő közös életetek örömteli és tartós legyen.
Ez a”kurzus” két intenzív hétvégét tartalmaz, melyet így egymásra szánhattok. Ez alatt öt-öt témát dolgozunk fel, melyeket ti is át tudtok beszélni kettesben. A két hétvége szervesen egymásra épül, ezért csak abban az esetben jelentkezzetek, ha mindkettőn részt tudtok venni.
Ez a kurzus nem helyettesíti az eskető atyák által tartott felkészítést, a szentség kiszolgáltatásáról, a liturgiáról és egyéb dolgokról továbbra is velük kell egyeztetni és beszélni. Ez az egyházi felkészítés kiegészítése, mely a párkapcsolatra és a családi életre koncentrál.

Következő időpont: 2017. március 3-4 és 2017. március 24-25-i hétvégéken (péntek-szombat)

További információ és jelentkezés:
radnaihp@gmail.com
30/2837734