Tcst tanfolyam 2018 őszén is

Létrehozás: 07/20/2018 - 15:16

5 alkalmas természetes családtervezés csoportos tanfolyam indul szeptemberben.

A tanfolyam keretében a Sensiplan módszert lehet elsajátítani, mely kiváló segítség mind a családtervezés, mind a női egészség területén. A tanfolyamon megbízhatóan megtanulható a módszer és lehetőség van a közben felmerülő kérdések megválaszolására is.

Kérjük, csak azok jelentkezzenek, akik mind az öt alkalmon részt tudnak venni. Az alkalmak havonta kerülnek megtartásra a csoport által egyeztetett időpontokban. A módszer sikeres elsajátításához tankönyvet és munkafüzetet biztosítunk a bolti árnál jóval kedvezőbb áron. (3500+5250 Ft helyett összesen 6000 Ft)

A módszert mindazoknak ajánljuk, akik

  • Új utat keresnek a fogamzásszabályozás területén
  • Mellékhatások nélküli hatékony és biztonságos módszert keresnek
  • Gyermeket szeretnének, de nem tudják, melyek a legtermékenyebb napok
  • A családtervezés felelősségét együtt szeretnék viselni
  • Fontosak az etikai szempontok
  • Nem szeretnének egy vagyont költeni egészségtelen módszerekre

A tanfolyamon életre szóló tudást szerezhetnek a párok, és ha mégsem ezt a módszert használják később, akkor is pótolhatatlan információ bitrtokába jutnak testük működéséről.

Jelentkezni az info@csakazertis.hu e-mail címen, vagy a jelentkezés linken 2018. szeptember 15-ig lehet. Első sorban párok vagy párkapcsolatban nem élő nők (lányok) jelenkezését várjuk. 

A teljes tanfolyam költsége 15.000,- Ft/pár Ez a díj jóval a bekerülési költség alatt van (45.000,- Ft/pár), mivel egyesületünk nagyon fontosnak tartja az ez irányú információátadást, igyekszünk ezt anyagilag is támogatni. A tanfolyamot Kupás Rozi egészségnevelő, tcst-oktató tartja. Két időpontban (kora és késő délután) hirdetjük meg a tanfolyamot, melyet min. 5 pár jelentkezése esetén tudunk elindítani

Az első alkalom 2018. szeptember 26-án, szerdán

További alkalmak: 2018. október 17.
                                2018. november 21.
                                2019. január 9.
                                2019. február 20.

Helyszín: 7476 Kaposszerdahely, Petőfi u. 3. (plébánia épület)